• Krijg 20 gratis (Punten € 0,20) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Bestron sweet dreams digitale keukenweegschaal

Schrijf de eerste review van dit product

€ 24,99

Snel overzicht

De Bestron Sweet Dreams - Digitale Keukenweegschaal mag niet ontbreken in de keuken van een taartdecorateur!
De digitale keukenweegschaal weegt tot op 1 gram nauwkeurig en heeft een capaciteit van 5kg. Deze weegschaal kan tevens melk en water in millimeters wegen en heeft een doorweegsysteem.
De weegschaal heeft een prachtig gekleurd glazen weegplateau, een duidelijk leesbaar LCD-display en anti slipvoetjes.
Daarnaast heeft de Bestron weegschaal een low-bat indicatie en overload indicatie. Deze vrolijke keukenweegschaal werkt op 1 CR2032 batterij (inclusief).
Op alle Bestron Sweet Dreams producten krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

Bestron sweet dreams digitale keukenweegschaal

Details

De Bestron Sweet Dreams - Digitale Keukenweegschaal mag niet ontbreken in de keuken van een taartdecorateur! De digitale keukenweegschaal weegt tot op 1 gram nauwkeurig en heeft een capaciteit van 5kg. Deze weegschaal kan tevens melk en water in millimeters wegen en heeft een doorweegsysteem. De weegschaal heeft een prachtig gekleurd glazen weegplateau, een duidelijk leesbaar LCD-display en anti slipvoetjes. Daarnaast heeft de Bestron weegschaal een low-bat indicatie en overload indicatie. Deze vrolijke keukenweegschaal werkt op 1 CR2032 batterij (inclusief). Op alle Bestron Sweet Dreams producten krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.