• Krijg 3 gratis (Punten € 0,03) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Gelatinepoeder 60 gram 60g

Schrijf de eerste review van dit product

€ 3,99

Snel overzicht

Fun cakesZuivere gelatinepoeder van excellente kwaliteit. Natuurlijk geleermiddel, volledig gemaakt van runderhuiden. Voldoet aan de Halal normen. Deze gelatine heeft een Bloom van 150.
Gelatine poeder is geschikt voor het binden en verstevigen van o.a. crème, mousse, bavaroise, pudding en vruchtengelei. Per liter product is 20 gram gelatine poeder nodig om een goede versteviging te verkrijgen en 40 gram voor een vrijstaande pudding.

Bereiding: Voeg de benodigde hoeveelheid gelatine poeder toe aan de vloeistof. Verwarm dit al roerende tot 40°C zodat de gelatine oplost. Let op: niet laten koken! Mengsel in de koeling laten afkoelen en opstijven.

Gelatine kan niet gebruikt worden in combinatie met de volgende verse vruchten: ananas, kiwi, papaja, mango en gember.

Ingrediënten: rundergelatine (E441). Bloom 150.

Allergenen: glutenvrij, Kosher. Dit product is Halal gecertificeerd.

Gelatinepoeder 60 gram 60g

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Fun cakesZuivere gelatinepoeder van excellente kwaliteit. Natuurlijk geleermiddel, volledig gemaakt van runderhuiden. Voldoet aan de Halal normen. Deze gelatine heeft een Bloom van 150. Gelatine poeder is geschikt voor het binden en verstevigen van o.a. crème, mousse, bavaroise, pudding en vruchtengelei. Per liter product is 20 gram gelatine poeder nodig om een goede versteviging te verkrijgen en 40 gram voor een vrijstaande pudding. Bereiding: Voeg de benodigde hoeveelheid gelatine poeder toe aan de vloeistof. Verwarm dit al roerende tot 40°C zodat de gelatine oplost. Let op: niet laten koken! Mengsel in de koeling laten afkoelen en opstijven. Gelatine kan niet gebruikt worden in combinatie met de volgende verse vruchten: ananas, kiwi, papaja, mango en gember. Ingrediënten: rundergelatine (E441). Bloom 150. Allergenen: glutenvrij, Kosher. Dit product is Halal gecertificeerd.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.