• Krijg 4 gratis (Punten € 0,04) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Het beste brood "mix" 1kg

Schrijf de eerste review van dit product

€ 4,95

Snel overzicht

Zadenbrood volgens ïk kies bewust" richtlijnen!"HET BESTE BROOD heeft het Ik Kies Bewust-logo. Dit logo helpt u een bewuste keuze te maken voor producten met een gezondere samenstelling. Ze dragen bij aan een lagere consumptie van suiker, zout en verzadigd vet. HET BESTE BROOD bevat ook meer noodzakelijke voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen. De rijke aanwezigheid van lijnzaad, zonnebloempitten, havervlokken, zemelen en zuurdesem maakt dit brood tot het beste!
HET BESTE BROOD heeft een lage Glycemische Index. Dit houdt in dat met het eten van het brood de koolhydraten geleidelijker worden omgezet in energie en dat hierdoor een meer constantere bloedsuikerspiegel (aanvoer van energie) ontstaat waardoor er minder snel een hongergevoel ontstaat en de behoefte tot snacken afneemt.

HET BESTE BROOD houdt voor een langere periode de bloed- en glucosespiegel op peil, waardoor men er langer ‘tegenaan’ kan.
Daarnaast is het ook nog eens een erg lekker brood, niet voor niets een van de favorieten bij ons op De Bakzolder

Het beste brood "mix" 1kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Zadenbrood volgens ïk kies bewust" richtlijnen!"HET BESTE BROOD heeft het Ik Kies Bewust-logo. Dit logo helpt u een bewuste keuze te maken voor producten met een gezondere samenstelling. Ze dragen bij aan een lagere consumptie van suiker, zout en verzadigd vet. HET BESTE BROOD bevat ook meer noodzakelijke voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen. De rijke aanwezigheid van lijnzaad, zonnebloempitten, havervlokken, zemelen en zuurdesem maakt dit brood tot het beste! HET BESTE BROOD heeft een lage Glycemische Index. Dit houdt in dat met het eten van het brood de koolhydraten geleidelijker worden omgezet in energie en dat hierdoor een meer constantere bloedsuikerspiegel (aanvoer van energie) ontstaat waardoor er minder snel een hongergevoel ontstaat en de behoefte tot snacken afneemt. HET BESTE BROOD houdt voor een langere periode de bloed- en glucosespiegel op peil, waardoor men er langer ‘tegenaan’ kan. Daarnaast is het ook nog eens een erg lekker brood, niet voor niets een van de favorieten bij ons op De Bakzolder

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.