• Krijg 3 gratis (Punten € 0,03) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Meergranen donker 1kg

Schrijf de eerste review van dit product

€ 3,49

Snel overzicht

All in mixVers gemalen van de molen is deze donker meergranenbroodmix met gist, waar je dus alleen nog maar water aan toe hoeft te voegen.
Lekker, makkelijk en gezond! Boordevol granen en zaden.
Voor 2 broden van ca. 800 gram.
Voor de broodbakmachine maar kan ook handmatig en afbakken in de oven. Recepten op de Bakzolder.
RECEPT ALL IN MIXEN HANDMATIG
500 gram all in mix
300 ml water
Evt. Krenten, rozijnen, noten enz.
All in mix mengen met het water en goed doorkneden met hand of kneedhaken. 20 minuten kneden.
Afgedekt laten rijzen op een warme plek ca. 45 minuten.
Deeg goed platdrukken en doorslaan, nog even goed doorkneden en opbollen. Doe het deeg in de bakvorm of maak kleine broodjes of bv. Vlechtbrood.
Nogmaals laten rijzen op warme plek, 30 minuten. Eventueel bovenkant decoreren met zadenmix, maak bovenkant van het brood eerst vochtig voordat het in de oven gaat voor mooiere korst.
Oven voorverwarmen voor groot brood 220 graden, kleine broodjes 210 graden. Voor heteluchtoven temperatuur iets lager zetten.
Afbakken in ca. 30 minuten voor groot brood, kleine broodjes in ca. 8-10 minuten.
Veel succes en eet smakelijk.

Meergranen donker 1kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

All in mixVers gemalen van de molen is deze donker meergranenbroodmix met gist, waar je dus alleen nog maar water aan toe hoeft te voegen. Lekker, makkelijk en gezond! Boordevol granen en zaden. Voor 2 broden van ca. 800 gram. Voor de broodbakmachine maar kan ook handmatig en afbakken in de oven. Recepten op de Bakzolder. RECEPT ALL IN MIXEN HANDMATIG 500 gram all in mix 300 ml water Evt. Krenten, rozijnen, noten enz. All in mix mengen met het water en goed doorkneden met hand of kneedhaken. 20 minuten kneden. Afgedekt laten rijzen op een warme plek ca. 45 minuten. Deeg goed platdrukken en doorslaan, nog even goed doorkneden en opbollen. Doe het deeg in de bakvorm of maak kleine broodjes of bv. Vlechtbrood. Nogmaals laten rijzen op warme plek, 30 minuten. Eventueel bovenkant decoreren met zadenmix, maak bovenkant van het brood eerst vochtig voordat het in de oven gaat voor mooiere korst. Oven voorverwarmen voor groot brood 220 graden, kleine broodjes 210 graden. Voor heteluchtoven temperatuur iets lager zetten. Afbakken in ca. 30 minuten voor groot brood, kleine broodjes in ca. 8-10 minuten. Veel succes en eet smakelijk.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.