Ontstaan Onze Winkel

Onze Winkel is ontstaan uit de behoefte van de lokale bevolking van Biddinghuizen naar producten die niet meer binnen Biddinghuizen te verkrijgen waren door het stoppen van een kleding winkel, dierenwinkel en 2de hands kleding winkel.

Door deze activiteiten en streekproducten toe te voegen hopen wij in 1 groter pand op meer traffic en meer omzet om zo de kosten beter te kunnen dragen en de lokale bevolking weer te kunnen voorzien in hun behoeften.

Vanaf het moment dat wij open gegaan zijn hebben wij geluisterd naar onze klanten en zodoende is er een afdeling ondergoed en panty's ontstaan, verdere uitbreiding kinder kleding en zwemartikelen, strandartikelen, barbecue artikelen en hengelsport.

Door het stoppen van de groentenman op de markt hebben wij hier ook een samenwerking met de groentenboer uit Dronten om zo ook deze producten aan te bieden en breiden we verder uit naar vlees en vlees producten door het ontbreken van een slager.

Door veel klanten onze winkel te laten bezoeken door goede bereikbaarheid en een breed assortiment in producten krijgen we dus meer omzet en kunnen we er ook voor zorgen dat lokale producten op 1 goed bereikbare plaat dicht in de buurt te vinden zijn, te proeven, te voelen en te ruiken zijn. Informatie wordt ook actief door de medewerkers gegeven.

Onze winkel is dus in het kort van onze leveranciers, van onze medewerkers (die anders in de ww zaten), stagiaires en vrijwilligers, van onze dorpsbewoners en toeristen.

 

Onze winkel van ons allemaal.