• Krijg 10 gratis (Punten € 0,10) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Prins - Totalcare Super Plus Compleet 2,5 kg

Schrijf de eerste review van dit product

€ 13,25

Snel overzicht

Complete vleesmaaltijd met extra schapenvet voor een gezonde huid en vacht

Prins TotalCare Super Plus Complete is een vers diepvriesvlees die extra ondersteuning biedt voor een gezonde huid en vacht. Het vers vlees is verrijkt met schapenvet en linolzuur en is daarom speciaal geschikt voor honden die last hebben van veel jeuk en haaruitval. Schapenvet en linolzuur ondersteunen het natuurlijk herstel van de vacht.

Alle TotalCare producten bevatten zalmolie voor een gezonde en glanzende huid en vacht.

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen per paar weken te houden. Dit komt de vertering van uw hond ten goede. Krijgt uw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kunt u het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kunt u het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

Vers drinkwater moet te allen tijde beschikbaar zijn. Op een koele plaats ontdooien en serveren op kamertemperatuur. Ontdooid ca. 2 dagen in de koelkast houdbaar, na het ontdooien niet opnieuw invriezen.

Samenstelling:
Kip, rundvlees, lamsvlees, granen, groenten, vetten (o.a. schapenvet), oliën.

Analyse:
Gemiddelde analyse;
Vleesvocht 63.5%
Ruw eiwit 15.0%
Ruw vet 14.5%
Koolhydraten 3.3%
Ruwe celstof 0.7%
Ruwe as 3.0%

Mineralen;
Calcium 0.7%
Fosfor 0.5%

Voedingswaarde;
Kcal/kg 2037

Prins  - Totalcare Super Plus Compleet 2,5 kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Complete vleesmaaltijd met extra schapenvet voor een gezonde huid en vacht Prins TotalCare Super Plus Complete is een vers diepvriesvlees die extra ondersteuning biedt voor een gezonde huid en vacht. Het vers vlees is verrijkt met schapenvet en linolzuur en is daarom speciaal geschikt voor honden die last hebben van veel jeuk en haaruitval. Schapenvet en linolzuur ondersteunen het natuurlijk herstel van de vacht. Alle TotalCare producten bevatten zalmolie voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen per paar weken te houden. Dit komt de vertering van uw hond ten goede. Krijgt uw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kunt u het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kunt u het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven. Vers drinkwater moet te allen tijde beschikbaar zijn. Op een koele plaats ontdooien en serveren op kamertemperatuur. Ontdooid ca. 2 dagen in de koelkast houdbaar, na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Samenstelling: Kip, rundvlees, lamsvlees, granen, groenten, vetten (o.a. schapenvet), oliën. Analyse: Gemiddelde analyse; Vleesvocht 63.5% Ruw eiwit 15.0% Ruw vet 14.5% Koolhydraten 3.3% Ruwe celstof 0.7% Ruwe as 3.0% Mineralen; Calcium 0.7% Fosfor 0.5% Voedingswaarde; Kcal/kg 2037

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.