• Krijg 36 gratis (Punten € 0,36) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Royal Canin mini junior 8,5 kg.

Schrijf de eerste review van dit product

€ 44,72

Snel overzicht

Royal canin mini junior
Voor de kleine hond in de leeftijd van 2 tot 10 maanden
In de eerste 6 maanden van een hondenleven vindt de grootste groei plaats. Na circa 10 maanden heeft de pup zijn geboortegewicht al minimaal vertwintigvoudigd. Om de noodzakelijke energie op tijd te leveren tijdens deze snelle groei, is een goede voeding van essentieel belang.
Mini Junior voor een veilige groei
De voeding Mini Junior biedt een schat aan waardevolle bouwstoffen die de kleine hond veilig en gezond door zijn snelle groei heen begeleiden.
Weerstand
Dankzij de exclusieve voedingsstoffen taurine, vitamine C & E en luteïne, in combinatie met het antioxidantencomplex wordt de natuurlijke weerstand van de Mini pup op een goede manier opgebouwd en versterkt.
Spijsvertering
Een verlaagd zetmeelgehalte, niet oplosbare mineralen, EPA & DHA, bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden en Manno-Oligo-Sacchariden garanderen een veilige spijsvertering en bovendien stimuleert M.O.S. eveneens de antilichamen in de darmen.
De brokjes
De kleine brokjes zijn qua vorm, afmeting en textuur zo samengesteld, dat zij bijzonder geschikt zijn voor de kleine tanden van Mini pup en bovendien zorgt de samenstelling voor een verhoogde smakelijkheid, waardoor de meest kieskeurige eter eveneens wordt verzadigd.
Andere ingrediënten:
Gedehydreerd gevogelte, maïsmeel, maïsgluten, dierlijke vetten, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, L.I.P. dierlijke eiwitten, mineralen, sojaolie, gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, eipoeder, hydrolysaat van gistextracten (rijk aan Manno-Oligo-Sacchariden), DL-methionine, taurine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Royal Canin mini junior 8,5 kg.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Royal canin mini junior Voor de kleine hond in de leeftijd van 2 tot 10 maanden In de eerste 6 maanden van een hondenleven vindt de grootste groei plaats. Na circa 10 maanden heeft de pup zijn geboortegewicht al minimaal vertwintigvoudigd. Om de noodzakelijke energie op tijd te leveren tijdens deze snelle groei, is een goede voeding van essentieel belang. Mini Junior voor een veilige groei De voeding Mini Junior biedt een schat aan waardevolle bouwstoffen die de kleine hond veilig en gezond door zijn snelle groei heen begeleiden. Weerstand Dankzij de exclusieve voedingsstoffen taurine, vitamine C & E en luteïne, in combinatie met het antioxidantencomplex wordt de natuurlijke weerstand van de Mini pup op een goede manier opgebouwd en versterkt. Spijsvertering Een verlaagd zetmeelgehalte, niet oplosbare mineralen, EPA & DHA, bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden en Manno-Oligo-Sacchariden garanderen een veilige spijsvertering en bovendien stimuleert M.O.S. eveneens de antilichamen in de darmen. De brokjes De kleine brokjes zijn qua vorm, afmeting en textuur zo samengesteld, dat zij bijzonder geschikt zijn voor de kleine tanden van Mini pup en bovendien zorgt de samenstelling voor een verhoogde smakelijkheid, waardoor de meest kieskeurige eter eveneens wordt verzadigd. Andere ingrediënten: Gedehydreerd gevogelte, maïsmeel, maïsgluten, dierlijke vetten, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, L.I.P. dierlijke eiwitten, mineralen, sojaolie, gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, eipoeder, hydrolysaat van gistextracten (rijk aan Manno-Oligo-Sacchariden), DL-methionine, taurine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.