• Krijg 23 gratis (Punten € 0,23) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Royal Canin Maxi sensible 4

Schrijf de eerste review van dit product

€ 28,89

Snel overzicht

Maxi sensible 4
Voor de volwassen grote hond met een overgevoelige spijsvertering
Maxi honden zijn over het algemeen gevoelig voor spijsverteringsproblemen. Dit uit zich in een sterk ruikende, slecht gevormde ontlasting. De overgevoeligheid wordt vooral veroorzaakt door de specifieke eigenschappen van de Maxi hond. Een onevenwichtige voeding kan deze overgevoeligheid beïnvloeden.
Evenwichtige voeding voor de grote hond van 15 maanden tot 5 jaar
Maxi Sensible 28 is een gezonde, uitgebalanceerde voeding, welke bijdraagt aan een efficiënte werking van de spijsvertering. EPA/DHA uit visolie, 100% goed verteerbare rijst en vezels van psyllium vergemakkelijken het transport in de darmen, met als gevolg dat de ontlasting wordt verminderd en de sterke geur aanzienlijk afneemt.
Extra pluspunten Maxi Sensible 28
Naast het feit dat de voeding de spijsvertering en de darmflora in topconditie houdt, draagt de voeding eveneens goed bij aan:
1) Gezonde gewrichten, dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen van EPA & DHA, een hoog gehalte aan glucosamine en chondroïtine.
2) Een mooie vacht, dankzij de toevoeging van bernagie-olie.
3) Verhoogde smakelijkheid, dankzij de exclusieve geur- en smaakstoffen. Zelfs de meest kieskeurig Maxi hond kan deze brokken niet weerstaan.
Andere ingrediënten:
Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsgluten, dierlijke vetten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, plantaardige oliën (soja, bernagie), psyllium schil en zaden, gehydrolyseerd gistextract (rijk aan Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, gehydrolyseerde crustacea (rijk aan glucosamine), taurine, L-carnitine, gehydrolyseerd kraakbeen (bron voor chondroïtine).

Royal Canin Maxi sensible 4

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Maxi sensible 4 Voor de volwassen grote hond met een overgevoelige spijsvertering Maxi honden zijn over het algemeen gevoelig voor spijsverteringsproblemen. Dit uit zich in een sterk ruikende, slecht gevormde ontlasting. De overgevoeligheid wordt vooral veroorzaakt door de specifieke eigenschappen van de Maxi hond. Een onevenwichtige voeding kan deze overgevoeligheid beïnvloeden. Evenwichtige voeding voor de grote hond van 15 maanden tot 5 jaar Maxi Sensible 28 is een gezonde, uitgebalanceerde voeding, welke bijdraagt aan een efficiënte werking van de spijsvertering. EPA/DHA uit visolie, 100% goed verteerbare rijst en vezels van psyllium vergemakkelijken het transport in de darmen, met als gevolg dat de ontlasting wordt verminderd en de sterke geur aanzienlijk afneemt. Extra pluspunten Maxi Sensible 28 Naast het feit dat de voeding de spijsvertering en de darmflora in topconditie houdt, draagt de voeding eveneens goed bij aan: 1) Gezonde gewrichten, dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen van EPA & DHA, een hoog gehalte aan glucosamine en chondroïtine. 2) Een mooie vacht, dankzij de toevoeging van bernagie-olie. 3) Verhoogde smakelijkheid, dankzij de exclusieve geur- en smaakstoffen. Zelfs de meest kieskeurig Maxi hond kan deze brokken niet weerstaan. Andere ingrediënten: Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïsgluten, dierlijke vetten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, plantaardige oliën (soja, bernagie), psyllium schil en zaden, gehydrolyseerd gistextract (rijk aan Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, gehydrolyseerde crustacea (rijk aan glucosamine), taurine, L-carnitine, gehydrolyseerd kraakbeen (bron voor chondroïtine).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.