• Krijg 33 gratis (Punten € 0,33) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Royal Canin mini adult 8 kg.

Schrijf de eerste review van dit product

€ 39,95

Snel overzicht

Royal Canin mini adult 8 kg.

Mini adult
Size Health Nutrition MiniVoor behoud optimaal gewicht van de kleine hond tussen de 10 maanden en 8 jaar
De Mini hond heeft vanwege zijn kleine uiterlijk meer behoefte aan energie dan grote honden. Denkt u maar eens aan de afstand die zij moeten afleggen. Voor elke pas van de grote hond, moet de Mini hond vele passen meer zetten.
Ideaal gewicht
De voeding Royal Canin Mini Adult 27 is zodanig samengesteld dat het bijdraagt aan het behouden van het ideale gewicht. L-carnitine stimuleert de vetverbranding en het eiwitgehalte in combinatie met een aangepast energiegehalte (4060Kcal/kg) voldoet helemaal aan de hoge energiebehoefte van de Mini hond.
Daarnaast heeft de voeding nog veel meer goede eigenschappen:
1) Vitamine A, Omega-6 vetzuren en zwavelaminozuren, zoals methionini en cystine voeden de huid en de vacht.
2) Natriumpolyfosfaten treden op als calciumvangers, waardoor tandsteenvorming wordt beperkt. Daarnaast werken de brokjes als een soort van tandenborstel op de tanden, vanwege het schurende effect.
3) Door de speciale vorm, samenstelling en afmeting van de brokjes kunnen zij gemakkelijk worden opgepakt, waarbij de smaak en de natuurlijke geur ook nog eens voor een verhoogde smakelijkheid zorgen, zodat zelfs kieskeurige eters verzadigd raken.
Andere ingrediënten
Maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsmeel, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, gist, visolie, mineralen, DL-methionine, natriumpolyfosfaat, L-lysine, eipoeder, L-carnitine.

Royal Canin mini adult 8 kg.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Royal Canin mini adult 8 kg. Mini adult Size Health Nutrition MiniVoor behoud optimaal gewicht van de kleine hond tussen de 10 maanden en 8 jaar De Mini hond heeft vanwege zijn kleine uiterlijk meer behoefte aan energie dan grote honden. Denkt u maar eens aan de afstand die zij moeten afleggen. Voor elke pas van de grote hond, moet de Mini hond vele passen meer zetten. Ideaal gewicht De voeding Royal Canin Mini Adult 27 is zodanig samengesteld dat het bijdraagt aan het behouden van het ideale gewicht. L-carnitine stimuleert de vetverbranding en het eiwitgehalte in combinatie met een aangepast energiegehalte (4060Kcal/kg) voldoet helemaal aan de hoge energiebehoefte van de Mini hond. Daarnaast heeft de voeding nog veel meer goede eigenschappen: 1) Vitamine A, Omega-6 vetzuren en zwavelaminozuren, zoals methionini en cystine voeden de huid en de vacht. 2) Natriumpolyfosfaten treden op als calciumvangers, waardoor tandsteenvorming wordt beperkt. Daarnaast werken de brokjes als een soort van tandenborstel op de tanden, vanwege het schurende effect. 3) Door de speciale vorm, samenstelling en afmeting van de brokjes kunnen zij gemakkelijk worden opgepakt, waarbij de smaak en de natuurlijke geur ook nog eens voor een verhoogde smakelijkheid zorgen, zodat zelfs kieskeurige eters verzadigd raken. Andere ingrediënten Maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsmeel, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, gist, visolie, mineralen, DL-methionine, natriumpolyfosfaat, L-lysine, eipoeder, L-carnitine.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.