• Krijg 23 gratis (Punten € 0,23) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Royal Canin Medium adult 7+ 4kg.

Schrijf de eerste review van dit product

€ 27,95

Snel overzicht

Medium adult 7+
Size Health Nutrition MediumVoor behoud vitaliteit middelgrote honden vanaf 7 jaar
De levensverwachting van de middelgrote hond ligt rond de 14, 15 jaar. Ouderdomsverschijnselen kunnen vanaf de leeftijd van 7 jaar om de hoek komen kijken. Een goede gezondheidsvoeding draagt bij aan de vertraging van het verouderingsproces.
De gezonde eigenschappen in Medium Mature 25
De nierfunctie wordt onderhouden door een verlaagd fosforgehalte in de voeding.
Een complex van antioxidanten, bestaande uit polyfenolen uit druiven en groene thee, vitamine E & C helpen de hond zijn vitaliteit te behouden.
Een eiwitpercentage van 25% ondersteunt de spiermassa.
De natriumpolyfosfaten binden het vrije calcium in het speeksel en voeren dit op de juiste manier, via het maag-darmkanaal af. Dit voorkomt het ontstaan van tandplak.
De voedingsstoffen in Medium Mature 25 houden de huid van de middelgrote hond gezond en elastisch en dragen bij aan een glanzende vacht.
De brokjes zijn dusdanig samengesteld dat ook de meest kieskeurige hond smakelijk eet.
Andere ingrediënten
Gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, rijst, tarwemeel, dierlijke vetten, maïsmeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, mineralen, natriumfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, extracten uit druiven (bron van polyfenolen), extracten uit groene thee (bron van polyfenolen).

Royal Canin Medium adult 7+ 4kg.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Medium adult 7+ Size Health Nutrition MediumVoor behoud vitaliteit middelgrote honden vanaf 7 jaar De levensverwachting van de middelgrote hond ligt rond de 14, 15 jaar. Ouderdomsverschijnselen kunnen vanaf de leeftijd van 7 jaar om de hoek komen kijken. Een goede gezondheidsvoeding draagt bij aan de vertraging van het verouderingsproces. De gezonde eigenschappen in Medium Mature 25 De nierfunctie wordt onderhouden door een verlaagd fosforgehalte in de voeding. Een complex van antioxidanten, bestaande uit polyfenolen uit druiven en groene thee, vitamine E & C helpen de hond zijn vitaliteit te behouden. Een eiwitpercentage van 25% ondersteunt de spiermassa. De natriumpolyfosfaten binden het vrije calcium in het speeksel en voeren dit op de juiste manier, via het maag-darmkanaal af. Dit voorkomt het ontstaan van tandplak. De voedingsstoffen in Medium Mature 25 houden de huid van de middelgrote hond gezond en elastisch en dragen bij aan een glanzende vacht. De brokjes zijn dusdanig samengesteld dat ook de meest kieskeurige hond smakelijk eet. Andere ingrediënten Gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, rijst, tarwemeel, dierlijke vetten, maïsmeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, mineralen, natriumfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, extracten uit druiven (bron van polyfenolen), extracten uit groene thee (bron van polyfenolen).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.