• Krijg 21 gratis (Punten € 0,21) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Royal Canin Medium adult 4 kg.

Schrijf de eerste review van dit product

€ 26,45

Snel overzicht

Medium adult
Size Health Nutrition MediumVoor een optimaal gewicht van de middelgrote hond vanaf 12 maanden
De speelse, levendige middelgrote hond beschikt over een groot uithoudingsvermogen. Tijdens wandelingen krijgt zijn natuurlijke afweersysteem veel te verduren. Schadelijke invloeden, zoals insectenbeten en schrammen liggen op de loer. Om zijn natuurlijke weerstand te versterken is een aangepaste gezondheidsvoeding, zoals Medium Adult 25 een goede oplossing.
Medium Adult 25 voor een goede gezondheid van de Medium hond tot 7 jaar
De exclusieve Omega-3 in combinatie met Manno-Oligo-Sacchariden helpen zijn natuurlijke weerstand te beschermen en op te bouwen.
De exclusieve Omega-6 vetzuren in combinatie met zink, vitamine A en biotine stimuleren huid- en vacht vernieuwing.
De exclusieve vitamines E & C ondersteunen het behoud van de cellen.
Behoud streefgewicht
Door het aangepast energiegehalte in Medium Adult 25 blijft het lichaamsgewicht op peil. Bovendien zorgen de zeer goed verteerbare eiwitten en de vezels in de voeding ervoor dat de vertering en darmwerking optimaal verloopt.
Geef u middelgrote kieskeurige hond Medium Adult 25 en hij zal gegarandeerd gaan eten. De geselecteerde, natuurlijke aroma’s, de speciale vorm en vernieuwde textuur zorgen voor een verbeterde smakelijkheid.
Andere ingrediënten
Gedehydreerd gevogeltevlees, tarwemeel, maïsmeel, maïs, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder.

Royal Canin Medium adult 4 kg.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Medium adult Size Health Nutrition MediumVoor een optimaal gewicht van de middelgrote hond vanaf 12 maanden De speelse, levendige middelgrote hond beschikt over een groot uithoudingsvermogen. Tijdens wandelingen krijgt zijn natuurlijke afweersysteem veel te verduren. Schadelijke invloeden, zoals insectenbeten en schrammen liggen op de loer. Om zijn natuurlijke weerstand te versterken is een aangepaste gezondheidsvoeding, zoals Medium Adult 25 een goede oplossing. Medium Adult 25 voor een goede gezondheid van de Medium hond tot 7 jaar De exclusieve Omega-3 in combinatie met Manno-Oligo-Sacchariden helpen zijn natuurlijke weerstand te beschermen en op te bouwen. De exclusieve Omega-6 vetzuren in combinatie met zink, vitamine A en biotine stimuleren huid- en vacht vernieuwing. De exclusieve vitamines E & C ondersteunen het behoud van de cellen. Behoud streefgewicht Door het aangepast energiegehalte in Medium Adult 25 blijft het lichaamsgewicht op peil. Bovendien zorgen de zeer goed verteerbare eiwitten en de vezels in de voeding ervoor dat de vertering en darmwerking optimaal verloopt. Geef u middelgrote kieskeurige hond Medium Adult 25 en hij zal gegarandeerd gaan eten. De geselecteerde, natuurlijke aroma’s, de speciale vorm en vernieuwde textuur zorgen voor een verbeterde smakelijkheid. Andere ingrediënten Gedehydreerd gevogeltevlees, tarwemeel, maïsmeel, maïs, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.