• Krijg 12 gratis (Punten € 0,12) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Sk great impressions mould crowns

Schrijf de eerste review van dit product

€ 14,96

Snel overzicht

Creeër fantastische decoraties met de Squires Kitchen Great Impressions Moulds. Met deze mould maak je kroontjes.
Hoe te gebruiken:
Was de mal in een warm sopje en spoel deze goed af. Drogen voor gebruik. Rol een bal van fondant, marsepein, gum paste of modeling chocolade en druk deze stevig aan. Het kan helpen om je handen in te smeren met een beetje Crisco om er voor te zorgen dat het niet blijft plakken. Zorg ervoor dat de onderkant gelijk is aan de mould of maak indien gewenst een ronding. Gemakkelijk uit de mould te halen. Vermijd het te veel buigen van de mal, want dit kan zorgen voor vervorming.
Afmeting: 4 - 4,5 cm.

Sk great impressions mould crowns

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Creeër fantastische decoraties met de Squires Kitchen Great Impressions Moulds. Met deze mould maak je kroontjes. Hoe te gebruiken: Was de mal in een warm sopje en spoel deze goed af. Drogen voor gebruik. Rol een bal van fondant, marsepein, gum paste of modeling chocolade en druk deze stevig aan. Het kan helpen om je handen in te smeren met een beetje Crisco om er voor te zorgen dat het niet blijft plakken. Zorg ervoor dat de onderkant gelijk is aan de mould of maak indien gewenst een ronding. Gemakkelijk uit de mould te halen. Vermijd het te veel buigen van de mal, want dit kan zorgen voor vervorming. Afmeting: 4 - 4,5 cm.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.