Ons spaarprogramma

In onze winkel sparen we met een spaarkaart. Online kunt u ook sparen via ons spaarsysteem.
 
Op deze website en onze andere websites hebben wij de mogelijkheid om punten te sparen. Elke punt is geld waard.
Binnenkort zullen wij een speciale website inrichten voor het punten systeen, meld je aan voor de nieuwsbief en ontvang updates over de voortgang en krijg toegang met dezelfde inlog gegevens voor de andere sites. De sites die wij naast deze activiteit hebben kunnen een mooie aanvulling zijn voor jou en doordat je hier klant bent, kun je meteen op de andere sites je punten besteden, meteen voordeel in aankopen en alle andere mogelijkheden die wij je kunnen bieden.
Elke site is een gespecialiceerde site in een bepaalde doelgroep en bij elke site kun je met de volgende zaken extra punten ontvangen.
  • Registreer je bij 1 van onze webshops en je ontvangt meteen 100 punten.
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg direct 50 extra punten.

Wanneer je een geregistreerde klant of bezoeker bent kun je als volgt punten sparen. Je moet dus ingelogd zijn.

  • Bij elke bestelling krijg je voor een € 1,= die je besteed 1 spaar punt 
  • Nodig een vriend, vriendin, familielid of kennis uit en ontvang meteen 25 punten per perrsoon die een bestelling bij 1 van onze webshops plaats.
  • Registreer je bij 1 van onze webshops en je ontvangt meteen 100 punten.
  • Wij zouden het leuk vinden als je een review plaats, ook om andere klanten te informeren over een product of wat jou ervaringen met een product of ons als bedrijf zijn en je ontvangt meteen 25 punten per review. Een review moet minimaal 10 woorden bevatten en goedgekeud worden.
  • Tag een product. Geef een p[roduct in de shop een extra woord mee, zodat anderen dit product makkelijker vinden. Je ontvangt 5 punten bij een goedgekeurde tag.
  • Reageer in onze poll berichten. Als je een reactie zet of ons helpt om meer indormatie te geven op ons blog ontvang je per goedkeuring 20 punten.
  • Verjaardag, hier hoef je niks voor te doen, maar je krijgt als klant, wanneer je geboortedatum bij ons bekend is wel een mooi aantal punten als verjaardag's cadeau.
  • Heb je een video van een product gemaakt, dan kun je deze uploaden en ontvang hiervoor meteen 100 punten.

Al met al kun je dus veel punten verdienen en leuke gratis producten aanschaffen of goede doelen steunen. Goede doelen zullen wij binnenkort toevoegen en je over informeren.

Mocht je vragen hebben over ons spaar programma, neem dan contact op via e-mail of via het contact formulier.