Verzend informatie en status

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u een orderbevestiging.

We verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling ( bij Afterpay kunt u achteraf betalen ).

Wanneer u de bestelling op korte termijn nodig heeft, kunt u per email contact met ons opnemen. We zullen dan proberen uw bestelling voor die bepaalde datum / termijn af te sturen. Het prettigst is om dit direct na het bestellen te doen, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Mocht het niet lukken omdat een product niet voorradig is bij ons en niet bij de leverancier, dan weet u het op tijd en is het mogelijk om 
naar een alternatief te kijken of de bestelling te annuleren.

De verzendkosten zijn in verschillende groepen verdeeld.

Bij kleinere producten die door de brievenbus passen, kunt u per brievenbuspost aanvinken, € 2,30. Dit gaat om artikelen, zoals badcape's, zomerslaapzakken, washandjes, slabben, en kruikenzakken.

Voor standaard pakketten kunt u kiezen om via Dhl te verzenden € 4,95 ( 2 tot 3 werkdagen na verzending ), of via tnt post € 5,95 ( 24 uur na verzending ).

Voor Belgie geldt een ander tarief, namelijk € 9,99.

Wanneer u voor € 60,00 of meer besteld leveren wij gratis.

De Status : 

Wanneer u een account heeft aangemaakt, kunt u uw bestellingen volgen. Zodra de bestelling bij ons binnen is, versturen wij een factuur.

In de factuur staat een indicatie van de levertijd. Zodra uw pakket op de post gaat, sturen we een order update met een track en trace nummer.