• Krijg 2 gratis (Punten € 0,02) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Waddenwit 1kg

Schrijf de eerste review van dit product

€ 2,95

Snel overzicht

Mix voor gezond brood met vezels!De oerkracht van de zee, de frisse zilte wind en vele uren zon. De kracht van de Wadden, die proef je in WaddenBrood. Een heerlijk en eerlijk brood boordevol energie.
WaddenBrood, een zee aan energie
WaddenBrood dankt z’n unieke karakter aan de Wadden zelf. Want dit traditionele volkorenbrood bevat tarwe die langs de Waddenzeekust wordt verbouwd. Maar er zitten bijvoorbeeld ook rogge en kiemen in. Daarom zeggen we: WaddenBrood, een zee aan energie.
WaddenBrood is lekker en gezond
WaddenBrood heeft een fijne structuur en een malse korst. Het is een belangrijke leverancier van koolhydraten en bevat onmisbare vitaminen, eiwitten, mineralen en vezels.
Er is ook WaddenWit
Voor iedereen die de smaak van wit wil combineren met de vezelrijke eigenschappen en hoge voedingswaarde van bruinbrood, is er WaddenWit: een gezond witbrood.

Waddenwit 1kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Mix voor gezond brood met vezels!De oerkracht van de zee, de frisse zilte wind en vele uren zon. De kracht van de Wadden, die proef je in WaddenBrood. Een heerlijk en eerlijk brood boordevol energie. WaddenBrood, een zee aan energie WaddenBrood dankt z’n unieke karakter aan de Wadden zelf. Want dit traditionele volkorenbrood bevat tarwe die langs de Waddenzeekust wordt verbouwd. Maar er zitten bijvoorbeeld ook rogge en kiemen in. Daarom zeggen we: WaddenBrood, een zee aan energie. WaddenBrood is lekker en gezond WaddenBrood heeft een fijne structuur en een malse korst. Het is een belangrijke leverancier van koolhydraten en bevat onmisbare vitaminen, eiwitten, mineralen en vezels. Er is ook WaddenWit Voor iedereen die de smaak van wit wil combineren met de vezelrijke eigenschappen en hoge voedingswaarde van bruinbrood, is er WaddenWit: een gezond witbrood.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.