• Krijg 4 gratis (Punten € 0,04) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Waldkornmix 1kg

Schrijf de eerste review van dit product

€ 4,95

Snel overzicht

Waldkorn is een smaakvol en luchtig brood. Rijk aan voedingsvezels,bouwstoffen en al het goede dat granen ons te bieden hebben. Het is de fantastische smaak en het luchtige karakter dat Waldkorn zo geliefd maakt. Dat komt onder meer door de mix van heerlijke granen en zaden, die de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. En dat proef je!
Sinds de introductie van de eerste variant in 1989 is Waldkorn uitgegroeid tot het meest bekende broodmerk. Waldkorn was het eerste merk meergranenbrood in Nederland en staat voor kwaliteit. Gerst, mout, tarwe en rogge: het zit allemaal in Waldkorn. Het authentieke en ambachtelijke meergranenbrood werd vaak gekopieerd, maar Waldkorn is en blijft ‘the original’.

Waldkornmix 1kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Waldkorn is een smaakvol en luchtig brood. Rijk aan voedingsvezels,bouwstoffen en al het goede dat granen ons te bieden hebben. Het is de fantastische smaak en het luchtige karakter dat Waldkorn zo geliefd maakt. Dat komt onder meer door de mix van heerlijke granen en zaden, die de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. En dat proef je! Sinds de introductie van de eerste variant in 1989 is Waldkorn uitgegroeid tot het meest bekende broodmerk. Waldkorn was het eerste merk meergranenbrood in Nederland en staat voor kwaliteit. Gerst, mout, tarwe en rogge: het zit allemaal in Waldkorn. Het authentieke en ambachtelijke meergranenbrood werd vaak gekopieerd, maar Waldkorn is en blijft ‘the original’.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.