• Krijg 5 gratis (Punten € 0,05) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Wilton borders tip set/4

Schrijf de eerste review van dit product

€ 6,99

Snel overzicht

Gebruik deze vierdelige Wilton tip set voor basis decoraties technieken en om snel lijnen van stippen, een rand van schelpen, prachtige blad ruches en gedurfde randen te maken. Of je nu prachtige randen aan de zijkanten van een taart wilt toevoegen, er zijn volop mogelijkheden.
Voor en na elke gebruik, afwassen in een warm sopje. Goed afspoelen en laten drogen. De spuitmondjes zijn ook geschikt voor de vaatwasser (mits in bovenste lade).
Inhoud: 4 spuitmondjes (10, 32, 170, 105).

Wilton borders tip set/4

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Gebruik deze vierdelige Wilton tip set voor basis decoraties technieken en om snel lijnen van stippen, een rand van schelpen, prachtige blad ruches en gedurfde randen te maken. Of je nu prachtige randen aan de zijkanten van een taart wilt toevoegen, er zijn volop mogelijkheden. Voor en na elke gebruik, afwassen in een warm sopje. Goed afspoelen en laten drogen. De spuitmondjes zijn ook geschikt voor de vaatwasser (mits in bovenste lade). Inhoud: 4 spuitmondjes (10, 32, 170, 105).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.