• Krijg 3 gratis (Punten € 0,03) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Wilton cake sparkles orange

Schrijf de eerste review van dit product

€ 3,55

Snel overzicht

Deze leuke eetbare glittervlokken" geven een ontzettend leuk effect aan je taart. De vlokjes blijven op je taart liggen, je kunt er mooi rokjes of jasjes een mooie glinstering mee geven. Voor een extra leuk effect doe je de glittervlokken in een pepermolen en verfijn je ze voor een prachtige schittering op je taart. Ook is het leuk om bloemen, vlinders of bijv. water een mooie glans mee te geven. Leverbaar in de kleuren heel, groen, rood, wit, zwart, oranje en blauw. Inhoud: 7 gram.
Kan sporen van gluten bevatten.
Ingredients: Gum Arabic, FD&C Color Yellow #6 (E110 (AZO)).

Wilton cake sparkles orange

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Deze leuke eetbare glittervlokken" geven een ontzettend leuk effect aan je taart. De vlokjes blijven op je taart liggen, je kunt er mooi rokjes of jasjes een mooie glinstering mee geven. Voor een extra leuk effect doe je de glittervlokken in een pepermolen en verfijn je ze voor een prachtige schittering op je taart. Ook is het leuk om bloemen, vlinders of bijv. water een mooie glans mee te geven. Leverbaar in de kleuren heel, groen, rood, wit, zwart, oranje en blauw. Inhoud: 7 gram. Kan sporen van gluten bevatten. Ingredients: Gum Arabic, FD&C Color Yellow #6 (E110 (AZO)).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.