• Krijg 8 gratis (Punten € 0,08) ! wanneer je dit product koopt
    • Onze vaste geregistreerde klanten krijgen korting

Wilton color swirl tri-color coupler decorating set/9

Schrijf de eerste review van dit product

€ 10,49

Snel overzicht

De Wilton ColorSwirl Tri-Color Coupler Decorating Set heeft alles wat je nodig hebt om direct aan de slag. Gebruik de ColorSwirl Tri-Color Coupler om naadloos een twee- of driekleurige toef van botercrème of buttercream te spuiten.
Maak de coupler klaar voor gebruik met de meegeleverde ring. De coupler bied de mogelijkheid om drie spuitzakken op zijn plaats te houden, zodat je gemakkelijk taarten, cupcakes en andere traktaties kunt decoreren in meerdere kleuren. Je kunt gemakkelijk de spuitmondjes wisselen voor het gebruik van andere techniecken. De coupler bevat drie in elkaar passende koppelstukken die in de spuitzakken worden geplaatst. De ring houdt het spuitmondje op zijn plaats tijdens het decoreren.
Meegeleverd in de kit zijn spuitmondjes 1M en 1A. Maar de coupler werkt ook met spuitmondje 4B van Wilton (apart verkrijgbaar).
Inhoud: 2 spuitmondjes (1M en 1A), 6 disposable decorating bags (40 cm) en geïllustreerde icing ontwerpen.

Wilton color swirl tri-color coupler decorating set/9

Details

De Wilton ColorSwirl Tri-Color Coupler Decorating Set heeft alles wat je nodig hebt om direct aan de slag. Gebruik de ColorSwirl Tri-Color Coupler om naadloos een twee- of driekleurige toef van botercrème of buttercream te spuiten. Maak de coupler klaar voor gebruik met de meegeleverde ring. De coupler bied de mogelijkheid om drie spuitzakken op zijn plaats te houden, zodat je gemakkelijk taarten, cupcakes en andere traktaties kunt decoreren in meerdere kleuren. Je kunt gemakkelijk de spuitmondjes wisselen voor het gebruik van andere techniecken. De coupler bevat drie in elkaar passende koppelstukken die in de spuitzakken worden geplaatst. De ring houdt het spuitmondje op zijn plaats tijdens het decoreren. Meegeleverd in de kit zijn spuitmondjes 1M en 1A. Maar de coupler werkt ook met spuitmondje 4B van Wilton (apart verkrijgbaar). Inhoud: 2 spuitmondjes (1M en 1A), 6 disposable decorating bags (40 cm) en geïllustreerde icing ontwerpen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen. Wanneer je ingelogd bent kun je punten krijgen.